Maso

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na omáčky a přílohy. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu...

Více o knize >
259 
Běžná cena 399 
Ušetříte 35 %

Skladem, posíláme ihned

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na omáčky a přílohy. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.

Vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:

  • Hovězí & telecí maso

  • Vepřové maso

  • Jehněčí & kůzlečí maso

  • Králík

  • Zvěřina

  • Mleté maso

  • Domácí zabijačka & uzené maso

  • Grilování

  • Omáčky & knedlíky

  • Na nákupu & v kuchyni


Počet stran
160
Rok vydání
2011
Formát
21,5cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
800 g
Edice
Apetit edice I
ISBN
978-80-904675-2-1
EAN
9788090467521

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení