nakladatel
Burda International CZ s.r.o.
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na omáčky a přílohy. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu...
Více o knize >Skladem, posíláme ihned
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na omáčky a přílohy. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.
Vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:
Hovězí & telecí maso
Vepřové maso
Jehněčí & kůzlečí maso
Králík
Zvěřina
Mleté maso
Domácí zabijačka & uzené maso
Grilování
Omáčky & knedlíky
Na nákupu & v kuchyni
Komentáře a hodnocení
Hodnocení
Produkt zatím nemá hodnocení