Ryby a plody moře

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a...

Více o knize >
244 
Běžná cena 349 
Ušetříte 30 %

Skladem, posíláme ihned

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol: Polévky Filety & celé ryby Bez kostí Plody moře Grilování Z konzervy Delikatesy Servis

Počet stran
160
Rok vydání
2012
Formát
21,5 x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
800 g
Edice
Apetit edice I
ISBN
978-80-87575-00-0
EAN
9788087575000

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení