nakladatel
Burda International CZ s.r.o.
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a...
Více o knize >Skladem, posíláme ihned
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol:
Polévky
Filety & celé ryby
Bez kostí
Plody moře
Grilování
Z konzervy
Delikatesy
Servis
Komentáře a hodnocení
Hodnocení
Produkt zatím nemá hodnocení