Ryby a plody moře

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a...

Více o knize >
319 
Běžná cena 399 
Ušetříte 20 %

Skladem, posíláme ihned

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!

160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol:

  • Polévky

  • Filety & celé ryby

  • Bez kostí

  • Plody moře

  • Grilování

  • Z konzervy

  • Delikatesy

  • Servis


Počet stran
160
Rok vydání
2012
Formát
21,5 x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
800 g
Edice
Apetit edice I
ISBN
978-80-87575-00-0
EAN
9788087575000

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení