nakladatel
Burda International CZ s.r.o.
Rýže má tisíce odrůd a stejné množství bude i pokrmů s ní! Objevte díky 18. kuchařce Edice Apetit - Rýže všechny podoby, které tato surovina jen může mít!V knize najdete husté polévky, svěží saláty a přílohy a hlavní jídla z...
Více o knize >Skladem, posíláme ihned
Rýže má tisíce odrůd a stejné množství bude i pokrmů s ní! Objevte díky 18. kuchařce Edice Apetit - Rýže všechny podoby, které tato surovina jen může mít!
V knize najdete husté polévky, svěží saláty a přílohy a hlavní jídla z celého světa, v nichž hraje rýže hlavní roli. Nechybějí ani recepty s rýžovými nudlemi, papírem či moukou, sladké rýžové dezerty či návod na dokonalé sushi, anebo pravé italské rizoto. Z více než stovky receptů, testovaných a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu také ti, kteří chtějí vyzkoušet zase něco nového. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou – thajské kari, jarní závitky, rýžovou zmrzlinu…
Zvláštní pozornost jsme v kuchařce věnovali jednotlivým druhům rýže – v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...