Sváteční menu: Od polévky po dezert

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost – klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou...

Více o knize >
244 
Běžná cena 349 
Ušetříte 30 %

Skladem, posíláme ihned

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost – klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni – začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně. A pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka má 160 stran a je rozdělena do 4 větších kapitol: Rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře), Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem – menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkůvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…). Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a triky známých šéfkuchařů. A všechny stojí za vyzkoušení!

Počet stran
160
Rok vydání
2014
Formát
21,5cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
800 g
Edice
Apetit edice I
ISBN
978-80-87575-21-5
EAN
9788087575215

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení