Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

Apetit pro vás připravil gurmánského průvodce Asií. To nejlepší z její kuchyně nyní najdete v nové kuchařské knize edice Apetit na cestách. Po Itálii a Francii jsme se vydali na labužnickou cestu po Asii.Největší kontinent s velmi rozdílnými kulturami, podnebím,...

Více o produktu >
399 

Skladem, posíláme ihned

Doporučené tituly a kolekce

Více o produktu

Apetit pro vás připravil gurmánského průvodce Asií. To nejlepší z její kuchyně nyní najdete v nové kuchařské knize edice Apetit na cestách. Po Itálii a Francii jsme se vydali na labužnickou cestu po Asii.

Největší kontinent s velmi rozdílnými kulturami, podnebím, surovinami i kuchyněmi nám učaroval na první ochutnání. Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky… Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní.

160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do sedmi kapitol:

  • Chuť plná Asie

  • Hot & cold

  • Dary země i moře

  • Někdo to rád ostré

  • Wokování

  • Naplňte to

  • Tááák sladké


Počet stran
160
Rok vydání
2014
Formát
21,5cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
800 g
Edice
Apetit edice na cestách
ISBN
978-80-87575-13-0
EAN
9788087575130

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení