Ubrousku, prostři se!

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej! vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme...

Více o knize >
244 
Běžná cena 349 
Ušetříte 30 %

Skladem, posíláme ihned

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej! vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.

Počet stran
160
Rok vydání
2015
Formát
21,5cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
800 g
Edice
Edice Apetit na cestách
ISBN
978-80-87575-35-2
EAN
9788087575352

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení