nakladatel
Burda International CZ s.r.o.
Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej! vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme...
Více o knize >Skladem, posíláme ihned
Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej! vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.
Komentáře a hodnocení
Hodnocení
Produkt zatím nemá hodnocení