Krok za krokem: 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

Krok za krokem Několikadenní kurz vaření, který můžete absolvovat v pohodlí své kuchyně! V nové knize Krok za krokem, která vychází 14. 4. 2016, najdete ty nejzajímavější recepty, které exkluzivně pro časopis Apetit a rubriku Učíme se od mistra připravili...

Více o knize >
244 
Běžná cena 349 
Ušetříte 30 %

Skladem, posíláme ihned

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Krok za krokem Několikadenní kurz vaření, který můžete absolvovat v pohodlí své kuchyně! V nové knize Krok za krokem, která vychází 14. 4. 2016, najdete ty nejzajímavější recepty, které exkluzivně pro časopis Apetit a rubriku Učíme se od mistra připravili nejlepší šéfkuchaři, cukrářky a cukráři a autorky úspěšných kuchařek. Na 160 stranách se přehledně dozvíte, jak vykostit kuře i husu, filetovat ryby či upravit mořské plody. Naučíme vás péct božské dezerty a zdobit dorty, uvařit českou klasiku i hity asijské nebo středomořské kuchyně... Všechny recepty jsou do detailů popsány a nafoceny pěkně krok za krokem, takže je zvládnou i začátečníci. Pro zkušené pak máme tajné fígle šéfkuchařů a tipy na servírování. Díky tomu zvládnete připravit mistrovské kousky doma i vy! V knize Krok za krokem najdete tyto kapitoly: Polévky Malá jídla Hlavní jídla Z cizích krajů Dezerty Servis

Počet stran
160
Rok vydání
2016
Formát
21,5cm x 28 cm, pevná knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
670 g
Edice
The Best of Apetit
EAN
9788087575505

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení