The best of Apetit IV. - Česko a Slovensko

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

The Best of Česko & Slovensko Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit vychází už 8. 11. 2018 a přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději...

Více o kuchařce >
399 
Běžná cena 499 
Ušetříte 20 %

Skladem, posíláme ihned

Doporučené tituly a kolekce

Více o kuchařce

The Best of Česko & Slovensko Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit vychází už 8. 11. 2018 a přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den. Vařte, pečte a slavte s námi!

Počet stran
232
Rok vydání
2018
Formát
20,5 cm x 27 cm, pevná knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
1260 g
Edice
The Best of Apetit
ISBN
978-80-87575-87-1
EAN
9788087575871

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení