nakladatel
Burda International CZ s.r.o.
Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se...
Více o knize >Skladem, posíláme ihned
Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setkávají také v naší nové kuchařce.
Vybrali jsme do ní přes 140 receptů, které jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete tady naše nejoblíbenější recepty na knedlíky a noky naslano i nasladko a k tomu spoustu skvělých omáček teplých i studených, ke knedlíkům i jiných. Přijdou si tady na své milovníci české kuchyně, evropské klasiky i exotických chutí. Věříme, že v nadcházející studenější polovině roku, náležitě oceníte recept na dokonalé špekové knedlíky či vyladěnou svíčkovou, která zahřeje na těle i na duchu. Máme ovšem pocit, že ani v teplejších měsících se na kuchařku prášit nebude. Bez ovocných knedlíků či koprové omáčky s novými brambory by totiž léto nebylo létem.
V kuchařce Knedlíky, noky & omáčky najdete tyto kapitoly:
Knedlíky
Knedlíky a noky
Sladké
Omáčky
Servis
Jako doma
Evropské dědictví
Vůně dálek
Studené a chuťovky
Komentáře a hodnocení
Hodnocení (1)